Bebidas ecológicas Galicia

BEBIDAS ECOLÓXICAS ARTESANAS

ELABORACIÓNS PROPIAS USANDO BOTÁNICOS DAS NOSAS HORTAS ECOLÓXICAS

PRODUTOS CON CALIDADE DEMOSTRABLE.
True Premium é decir a verdade, é compometerse coa calidade e a creación de productos respetuosos coa terra e as personas. Que coidan a saude. Que xeran riqueza local desde a orixe hasta a producción. Son productos da máxima calidade que melloran o mundo no que vivimos.

DESDE A TERRA Á BOTELLA.
A diferencia entre Premium e True Premium é que a primeira é una característica subxectiva e a segunda é obxectiva, verificable no proceso de compra, selección de proveedores, centros de producción, elaboración, envasado e distribución. Estamos en contra das mentiras que hai no mercado actual onde a todo se lle chama premium e non o é.

GREEN MIXOLOGY

é o noso proxecto de I+D en bebidas

GREEN MIXOLOGY ORGANIC LONDON DRY GIN

sen glutenProduto sen gluten

Condensa todos os olores e sabores que nos dan a nosaa identidade. Contén toda a nosa alma. Todos os nosos valores. Todo comeza cun trigo de ciclo longo, unha especie primitiva de cultivo ecolóxico que tras cinco redestilacións nos aporta unha base sólida coa que elaborar a nosa xenebra.

Das nosas hortas saen a maioría dos aromas, botánicos e cítricos que pelamos a man xusto antes de entrar no alambique, xa dentro realizamos unha maceración a varias gradacións e unha posterior destilación lenta en alambique de cobre. Reposa sosegadamente tres meses en tanques de aceiro antes de ser embotellada a man.

GREEN MIXOLOGY ORGANIC VERMÚ

sen glutenProduto sen gluten

Maceramos nunha base de viño ecolóxico de varietais tradicionais 21 herbas, entre as que destaca o hibiscus, que xunto con froitos vermellos da nosa horta como a frambuesa, a zarzamora etc, danlle unha característica cor rosa.

Un festival de aromas, de herbas coma a alfábega, herbaluisa, melisa, … e botánicos ecolóxicos certificados coma cravo, canela, axenxo, pimentas, peles de laranxa e limón, entre outros, confírenlle un marcado carácter festivo.

Redondeamos con 2 meses en barrica de carballo para equilibrar o sabor dun vermú único na súa especie.